PROMOVARE SOCIAL MEDIA
Social Media Marketing

Rețelele de socializare sunt un instrument puternic de comunicare ce permit companiilor să ajungă la publicul țintă, în timp ce brand-ul va crește în timp împreună cu numărul de clienți. Dacă tehnicile de marketing sunt aplicate corect în social media, alături de diverse alte tehnici SEO și SEM, website-ul și afacerea ta online vor crește în mod natural. Prin conținut de calitate se pot construi legături relevante, implicit creșterea traficului, a conștientizării brandului și fidelizarea clienților. Dacă vă luptati cu strategii, management și publicitate, noi vă putem ajuta!
Promovare și Administrare
Rețele Sociale


Consultanță Social Media

Prin serviciul de consultanță Social Media facem o analiză a prezenței online, a grupului țintă dar și a concurenței. În urma analizei vom putea stabili activitățile și strategiile ce urmează a fi aplicate.Social Media Branding

Înainte de a începe procesul de promovare, este nevoie ca pagina afacerii tale să fie una atractivă, în concordanță cu brandul și să conțină toate informațiile necesare tuturor celor care o accesează.Administrare Social Media

Pentru o comunicare activă și eficientă în rețelele social media vă punem la dispoziție echipa noastră de copywriteri talentați care vor menține interesul, fideliza și atrage noi lead-uri pentru business-ul tău.Campanii de promovare

Creăm, gestionăm și optimizăm campanii personalizate de promovare în rețelele social media. Construim o comunitate în jurul brandului, prin care ajutăm semnificativ și procesul de optimizare SEO.
Ce este Social Media Marketing?


Social Media Marketing sau SMM, este o formă a Internet Marketing-ului care se aplică în majoritatea rețelelor sociale pentru a atinge obiectivele de branding și pentru a asigura o comunicare comercială eficientă. Ca activități principale, Social Media Marketing presupune distribuirea de conținut și imagini foto/video în scopuri de marketing precum și publicitatea prin reclame plătite exclusiv pe rețelele de socializare.


De ce ai nevoie de servicii de promovare Social Media?Clienții tăi se află pe social media.

Indiferent de obiectul de activitate a afacerii tale, clienții și potențialii clienți folosesc rețelele social media în mod regulat. Este foarte important să fie la curent cu toate noutățile pentru ca afacerea ta să fie prima opțiune atunci când vine vorba despre un produs sau un serviciu.


Oamenii vorbesc despre compania ta pe Social Media.

Ascultă ce au de spus clienții tăi despre serviciile sau produsele oferite, și răspundeți prompt nevoilor lor. Echipa noastră specializată în gestionarea activității de Social Media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive a ceea ce compania ta are de oferit și va reacționa cu tact și transparență remarcilor negative.Există persoane care caută afacerea ta.

În cazul în care compania ta oferă un produs sau un serviciu, fii sigur că mereu va exista un grup de oameni care vorbesc și sunt în căutarea companiilor care le furnizează. Serviciile noastre de Social Media Management vor ajuta ca afacerea ta să se alăture conversației pentru a genera noi lead-uri pentru potențiali clienți.


Companiile au nevoie de specialiști

Majoritatea celor care dețin o afacere nu au timp pentru a gestiona toate informațiile, a răspunde sau a publica conținut nou pe toate rețelele de sociale. Specialiștii noștri însă, cu asta se ocupă, venind cu idei noi, mereu la curent cu toate noutățile din domeniu și prompți în ceea ce privește interacțiunea. Noi te putem ajuta să-ți atingi obiectivele de marketing și ne focusăm pe dezvoltarea notorietății brandului.Procesul de Social Media Marketing


Dezvoltarea Strategiilor

Crearea Conținutului

Administrarea Reclamelor

Extinderea Comunității

Măsurare & RapoarteBeneficii Administrare Social Media


Conducerea traficului către website

Creșterea notorietății brand-ului

Validarea seriozității companiei

Îmbunătățirea serviciilor de asistență

Favorizarea procesului de optimizare SEO

Reducerea costurilor de MarketingSolicita oferta

În funcție de nevoile afacerii tale, ofertele pentru administrare și promovare social media în rețelele de socializare, pot fi personalizate.Cum te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă și ne-ar place să stăm de vorbă la birou unde vom putea afla mai multe despre afacerea și nevoile tale. Ceea ce ne recomandă este experiența, pasiunea și calitatea serviciilor pe care le livrăm. Ofertele noastre de Social Media sunt structurate pe câteva planuri standard, însă, îți sugerăm să complezi brief-ul de mai jos pentru a-ți putea oferi serviciile potrivite afacerii tale. Stabilirea unui buget pentru promovare social media variază în funcție de obiectivele dorite și prezența actuală în mediul online.


Solicită ofertă personalizată


Vrei să vezi Proiectele noastre?

Datoria noastră este să concepem, dezvoltăm și creștem afaceri profitabile în mediul online


Vizitează Portofoliul