SERVICII OPTIMIZARE SEO
Optimizare SEO pentru motoarele de căutare


Optimizarea SEO reprezintă un set de acțiuni pe un site care au scopul de a manipula într-un mod favorabil poziția cuvintelor cheie în rezultatele motoarelor de căutare. Optimizarea SEO are ca scop generarea de trafic relevant pentru site-ul tău, ajutând potențialii clienți și motoarele de căutare să-ți găsească site-ul mult mai ușor.

Optimizarea corectă a unui site conduce la o mai bună prezență în motoarele de căutare, la căutări relevante efectuate de utilizatori, legate de informațiile, serviciile sau produsele prezentate pe site. Acest lucru conduce la mai mulți vizitatori, mai multe persoane interesate și mai multe vânzări. Însă asta nu este tot ceea ce face SEO, impactul lui fiind unul mult mai vast și mai benefic.Ce trebuie să știi despre Optimizarea SEO


White SEO oferă servicii de internet marketing și optimizare pentru motoarele de căutare folosind tehnici studiate și testate. Din 2013 ajutăm diferiți clienți să-și crească afacerile online. În ziua de azi mediul online se schimbă constant, apar din ce în ce mai multe site-uri iar concurența creste și ea în același timp.

Procesul de optimizare SEO poate dura de la săptămâni până la luni pentru a ajunge la rezultatul dorit. Nimeni nu poate garanta că un site poate ajunge în top după aceste criterii: “rapid, eficient, ieftin” însă noi vă asigurăm că veți ajunge la rezultatul dorit iar afacerea dumneavoastră va ajunge la nivelul pe care îl doriți.

Pe toată durata optimizării pastrăm o relație strânsă cu clientul nostru pentru a găsi cele mai eficiente soluții. Serviciile noastre de internet marketing sunt furnizate într-un mod special pentru a îndeplini și depăși obiectivele dumneavoastră. Știm că în ziua de azi este eșential să-ți alegi afacerea online iar aceasta este motivul pentru care sunt concepute serviciile noastre.

Rezultatele optimizării SEO se pot observa în câteva luni în funcție de competiția pe care o au cuvintele cheie:

Competiție mică → rezultatele pot apărea și în 3-4 săptămâni;
Competiție medie → rezultatele se pot observa în 3-6 luni;
Competiție foarte mare → rezultatele se pot observa în 6-12 luni.

Înainte de a începe orice campanie de optimizare, este esențial serviciul de analiză a site-ului și un audit SEO. Acest lucru ne ajută, de asemenea, să construim o campanie bazată pe afacerea și nevoile dumneavoastră. Costul serviciilor de SEO variază pentru fiecare proiect și va fi calculat individual pe baza unor diverși factori, cei mai importanți fiind concurența pentru cuvinte cheie și nivelul de optimizare al site-ului.

În funcție de site-ul dumneavoastră, strategia de marketing și bugetul pentru optimizarea SEO, putem recomanda două modalități de introducere în mediul online. Reclame plătite – care vor da rezultate imediate și optimizare SEO – unde rezultatele se vor observa în timp.

Atenție! Reclamele plătite nu ajută site-ul din punct de vedere SEO

Vă întrebați de ce site-ul are o poziție foarte bună în rezultatele motorului de căutare dar vizitatorii nu stau mult timp pe site sau nu cumpără produsele sau serviciile dumneavoastră? Există multe motive posibile, cum ar fi cuvinte cheie improprii pentru SEO, uzabilitatea site-ului, probleme legate de design și multe altele. White SEO are grija de cele mai mici detalii! Scopul nostru este de a crea un succes din afacerea dumneavoastră și de a construi încredere în brand-ul White SEO!PROCESUL DE OPTIMIZARE SEO

CUVINTE CHEIE

Stabilirea cuvintelor cheie după efectuarea analizei SEO și a unui keyword research.

OPTIMIZAREA ON-SITE

Îmbunatățirea continuțului și a site-ului pentru o bună poziționare pe motoarele de căutare.

OPTIMIZAREA OFFSITE

Crearea campaniilor de link building și creșterea numărului de inbound links.

ANALIZĂ ȘI RAPOARTE

La sfârșitul campaniei de optimizare SEO vom analiza și raporta situația site-ului.


Cum influențează Optimizarea SEO business-ul tău online?


PREZENȚA ONLINE

În anul 2016, studiile arătau că aproximativ 85% din toate site-urile au fost găsite prin intermediul motoarelor de căutare.


MOTOARELE DE CĂUTARE

96% din utilizatorii de Internet încep căutarea lor prin intermediul unui motor de căutare cunoscut (Google, Bing, Yahoo, AOL)

STRATEGII EFICIENTE

Optimizarea SEO oferă posibilitatea de a alege cuvinte și expresii cheie pentru căutările efectuate de potențialii clienți.


CREȘTEREA NOTORIETĂȚII

Rezultatele afișate pe prima pagină în căutările Google sunt privite de utilizatori ca fiind cele mai de încredere.

GENERAREA TRAFICULUI

În urma campaniilor de Optimizare SEO off-site și on-site, se vor observa creșteri treptate ale traficului organic și vânzărilor.


PERCEPȚIA CONSUMATORILOR

Percepția consumatorilor este noul factor care influentează clasamentul în motorul de căutare Google.Solicită o ofertă de
Optimizare SEO


Dacă dorești o cotație de preț pentru optimizare SEO, completează formularul de mai jos și vei fi contactat de un reprezentant de vânzări în maxim 10 minute* ! (*în timpul orelor lucrătoare)


SOLICITĂ OFERTĂ