ECHIPA WHITE SEO

DESPRE NOI

White SEO este o firmă de Dezvoltare WEB, Social Media Marketing și Servicii SEO. A luat naștere la începutul anului 2013 în urma experienței acumulate de-a lungul anilor și dorința de a ne lansa independent pentru a oferi servicii de calitate accesibile oricui își dorește un spațiu virtual de succes.

Echipa noastră este formată din tineri talentați cu experiență de peste 7 ani în domeniul dezvoltării web și promovare online. Fie că îți dorești un website de prezentare, un magazin online sau promovare Social Media noi îți vom oferi cele mai avantajoase soluții pentru afacerea ta. Tehnologiile de ultimă oră ne permit să construim site-uri moderne, optimizate pentru toate dispozitivele, foarte ușor de folosit și administrat. Pe tot parcursul dezvoltării ne asigurăm că totul decurge conform planului fiind mereu atenți nu doar la design ci și la funcționalitățile pe care website-ul tău este nevoie să le îndeplinească.

Ne mândrim să fim printre singurele firme din România care oferă Servicii WEB Complete. Ce înseamnă acest lucru? Ne ocupăm de imaginea ta online de la concept la dezvoltare și continuând cu promovarea online și mentenanța website-ului pe termen nedefinit. De ce? Pentru că știm ce înseamnă să fii client, să schimbi furnizorii pentru că nu-ți oferă serviciile sau rezultatele dorite, și mai știm ce înseamnă să lucrezi peste munca altuia. A avea un spațiu virtual care îți reprezintă afacerea trebuie să fie o bucurie, și nu o bătaie de cap.

De ce să alegi serviciile White SEO?

 • Pentru că lucrăm cu pasiune pentru fiecare proiect în parte și încercăm ca de fiecare dată să îmbinăm cu succes ideile noastre cu nevoile tale.
 • Pentru că ne place să depășim așteptările clienților noștri.
 • Pentru că noi nu construim un simplu website. Noi lansăm business-uri de succes.


CE SPUN CLIENȚII

 • Am început colaborarea cu White SEO din 2013. Sunt foarte mulțumit de felul în care lucrează echipa pe partea de optimizare SEO.

  Dragos M
  RCA Asigurat
 • Colaborare foarte bună. Rezultate peste așteptările noastre. Multumim echipei WS!

  Marius G
  Subaru Motors
 • Am lucrat foarte bine cu White Seo, sunt o echipă receptivă, serviabilă și au îndeplinit toate cerințele mele cu răbdare și profesionalism. Voi continua cu încredere colaborarea cu ei pentru tot ce înseamnă mentenanță, optimizare și promovare online în general. Recomand cu caldură!

  Monica H
  InternioPlus
 • Seriozitate, amabilitate și profesionalism. Un colectiv deosebit de oameni pricepuți, recomand serviciile White SEO!

  Mihai
  Gemicosis
 • Un prieten apropiat mi-a recomandat White SEO. I-am solicitat și s-au ocupat de crearea magazinului online, texte, adăugarea produselor, iar într-un timp foarte scurt site-ul a fost gata. Apreciez promtitudinea și seriozitatea lor!

  George R
  Makeup Brushes - Royal Langnickel


Solicită o ofertă pentru
proiectul tău

Concepem, dezvoltăm și creștem afaceri profitabile în mediul online

SOLICITĂ OFERTĂ